Deze smaakvolle kipgehaktballetjes met Parmezaanse kaas worden langzaam gegaard in de slowcooker. Het resultaat is een heerlijk gerecht dat perfect is om te serveren met pasta of polenta. De gehaktballen zijn sappig en vol van smaak. Genoeg voor ongeveer 32 gehaktballetjes.
Je kunt de gehaktballetjes van tevoren maken en invriezen tot gebruik.
Bak de gehaktballetjes kort voor extra smaak voordat je ze in de slowcooker doet.
Je kunt de gehaktballetjes van tevoren maken en invriezen tot gebruik.
Bak de gehaktballetjes kort voor extra smaak voordat je ze in de slowcooker doet.
Energie | 287 kcal |
---|---|
Vetten | 10.5 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 3.7 g |
Koolhydraten | 17.5 g |
waarvan suikers | 10 g |
Vezels | 3.5 g |
Eiwitten | 30.8 g |
Zout | 2.2 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept