Grote rauwe garnalen worden in de wok klaargemaakt met gember sherry, paprika, een heerlijke saus en geserveerd met rijst of noedels. Een komkommersalade maakt het geheel af voor wat meer groente. Als alles klaar staat, kun je snel heerlijk tafelen.
Dit gerecht is zonder rijst met een stuk vers bruin brood (om de saus op te deppen) zeer geschikt als voorgerecht of tussengerecht voor 4 personen.
Kies je voor voorgekookte garnalen, dan hoef je ze enkel maar te verwarmen.
Hou je niet van sherry? Deze kun je ook gewoon weglaten of voor witte wijn vervangen.
Na afgieten moet rijst altijd even een poosje staan. Begin dan met de wok.
Dit gerecht is zonder rijst met een stuk vers bruin brood (om de saus op te deppen) zeer geschikt als voorgerecht of tussengerecht voor 4 personen.
Kies je voor voorgekookte garnalen, dan hoef je ze enkel maar te verwarmen.
Hou je niet van sherry? Deze kun je ook gewoon weglaten of voor witte wijn vervangen.
Na afgieten moet rijst altijd even een poosje staan. Begin dan met de wok.
Energie | 676 kcal |
---|---|
Vetten | 24.6 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 3.8 g |
Koolhydraten | 81.5 g |
waarvan suikers | 12.1 g |
Vezels | 2.2 g |
Eiwitten | 24 g |
Zout | 2.9 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept