Prima Pasta

(Nog geen beoordelingen)

Als alles schoongemaakt en gesneden klaar staat, is je maaltijd tegelijk met de pasta klaar.

  • Voorbereiding
    10 min
  • Bereiding
    11 min
  • Totaal
    21 min

Ingrediënten

Aantal porties:
2

Benodigdheden

  • Wok of hapjespan
  • Snijplank
  • Mes

Bereiding

  1. Stap 1 Zet alle ingrediënten schoon en gesneden klaar.
  2. Stap 2 Kook de gekozen pasta in water met het halve bouillonblokje volgens de beschrijving op de verpakking gaar. Maak ondertussen de saus.
  3. Stap 3 Verwarm de olie in een hapjespan of wok, voeg ui, knoflook en paprika toe en fruit enkele minuten op laag vuur.
  4. Stap 4 Voeg de tomatenstukjes toe en bak even mee.
  5. Stap 5 Voeg de basilicum toe en roer door. Voeg vervolgens de babyspinazie in porties toe en laat slinken.
  6. Stap 6 Roer er de buffelmozzarella door en warm even goed mee. Breng flink op smaak met gemalen peper en eventueel wqt zout.
  7. Stap 7 Slinger er de balsamico crèma boven. Giet de pasta af en verdeel deze over 2 borden.
  8. Stap 8 Verdeel de inhoud van de pan over de borden met pasta en werk af met de geroosterde zonnebloempitten.

Tip

Er komt veel vocht vrij van de spinazie en de tomaat. Voel je vrij om wat af te gieten. Ik heb het opgevangen en opgedronken :)

Ook lekker met licht geroosterde pijnboompitten.

Deel jouw kookkunsten

Heb je plezier gehad tijdens het koken?
Deel een foto van je eindresultaat en laat zien wat je in huis hebt!

Stuur jouw foto in
  • 450 keer bekeken
  • 1 keer bewaard
  • 13 juli 2024

Tip

Er komt veel vocht vrij van de spinazie en de tomaat. Voel je vrij om wat af te gieten. Ik heb het opgevangen en opgedronken :)

Ook lekker met licht geroosterde pijnboompitten.

Voedingswaarden

Per portie
Energie 643 kcal
Vetten 33.2 g
waarvan verzadigde vetzuren 18.3 g
Koolhydraten 61.2 g
waarvan suikers 9.1 g
Vezels 7.2 g
Eiwitten 26.9 g
Zout 2.8 g

Jouw mening telt!

Laat een smakelijke reactie achter op dit recept

Al een account? Log hier in.
Reageren zonder account