Als toevoeging bij deze heerlijke snijbonen heb ik een sjalotje, knoflook en gesnipperde prei gebakken. Verder wat Provençaalse kruiden en mosterd toegevoegd. Weer eens wat anders dan gewone snijbonen.
Je kunt de kant-en-klare snijbonen ook invriezen.
Je kunt de kant-en-klare snijbonen ook invriezen.
Dit bijgerecht is een uitstekende keuze! Het barst van de groenten zoals snijbonen, prei, sjalot en knoflook, die veel vezels, vitaminen en mineralen leveren. De toevoeging van olijfolie is gunstig vanwege de gezonde onverzadigde vetten. Hoewel er een kleine hoeveelheid roomboter wordt gebruikt voor de smaak, is de basis van het gerecht zeer gezond. Let wel op de hoeveelheid zout die je toevoegt.
Energie | 201 kcal |
---|---|
Vetten | 13.4 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 4.5 g |
Koolhydraten | 19.9 g |
waarvan suikers | 8.2 g |
Vezels | 6.5 g |
Eiwitten | 4.7 g |
Zout | 1.1 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept