Knoflook Noedels

(Nog geen beoordelingen)

Dit eenvoudige en lekkere recept bevat malse noedels op smaak gebracht met knoflook, sojasaus en sesamolie. Gegarneerd met groenten voor een smaakvolle vegetarische maaltijd.

  • Voorbereiding
    15 min
  • Bereiding
    10 min
  • Totaal
    25 min
Pinterest
Knoflook Noedels
Noedels zijn veelzijdige deegwaren, populair in veel Aziatische keukens, en kunnen gemaakt worden van verschillende soorten meel, vaak geserveerd in soepen, roerbakgerechten of met sauzen.

Ingrediënten

Aantal porties:
4

Bereiding

  1. Stap 1 Bereid de noedels volgens de instructies op de verpakking.
  2. Stap 2 Verhit de olie in een grote pan op middelhoog vuur. Voeg de knoflook en 3 bosuitjes toe en bak gedurende 2–3 minuten, tot ze geurig en zacht zijn.
  3. Stap 3 Voeg de wortels en sugar snaps toe, roer vervolgens de suiker en sojasaus erdoor.
  4. Stap 4 Voeg de noedels toe en ak al roerend een paar minuutjes, tot de noedels goed zijn bedekt met saus en de groenten zacht zijn. Breng op smaak me tpeper en zout.
  5. Stap 5 Direct serveren, gegarneerd met de resterende bosui. Eet smakelijk!

Deel jouw kookkunsten

Heb je plezier gehad tijdens het koken?
Deel een foto van je eindresultaat en laat zien wat je in huis hebt!

Stuur jouw foto in
  • 473 keer bekeken
  • 4 keer bewaard
  • 24 juni 2024

Voedingswaarden

Per portie
Energie 353 kcal
Vetten 8 g
waarvan verzadigde vetzuren 0 g
Koolhydraten 62 g
waarvan suikers 7 g
Vezels 3 g
Eiwitten 6 g
Zout 0.8 g

Jouw mening telt!

Laat een smakelijke reactie achter op dit recept

Al een account? Log hier in.
Reageren zonder account