Stap 2
Tijdens het voorverwarmen laat je 2 blikjes kikkererwten uitlekken en spoel je ze af.
Stap 3
Bekleed een bord of bakplaat met keukenpapier, leg de kikkererwten erop en dep ze zeer goed droog met keukenpapier, totdat er geen vocht meer is.
Stap 4
Doe ze in een middelgrote kom. Voeg 2 eetlepels olijfolie, 2 theelepels ras el hanout en 1 theelepel zout toe. Meng goed.
Stap 5
Doe de kikkererwten in het mandje van de airfryer. Bak ze voor ongeveer 20 minuutjes tot de kikkererwten diep goudbruin en knapperig zijn. Hussel halverwege goed door.
Stap 6
Serveer eventueel met citroenpartjes om uit te persen.
Deel jouw kookkunsten
Heb je plezier gehad tijdens het koken? Deel een foto van je eindresultaat en laat zien wat je in huis hebt!
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept