Deze heerlijke knapperige kipstukjes met knoflook en een royale hoeveelheid Parmezaanse kaas zijn perfect voor een snelle doordeweekse maaltijd. Met slechts vijf ingrediënten zijn ze eenvoudig te maken en boordevol smaak!
Je kunt de restjes in een luchtdichte verpakking maximaal 4 dagen in de koelkast bewaren.
Je kunt de restjes in een luchtdichte verpakking maximaal 4 dagen in de koelkast bewaren.
Deze kipstukjes zijn lekker eiwitrijk door de kip, en de knoflook en peterselie zijn gezonde smaakmakers. De score van 5 komt echter doordat het gerecht best wat verzadigd vet bevat uit de boter en Parmezaanse kaas. Ook de hoeveelheid zout is een aandachtspunt. Combineer het met veel groenten voor een meer complete en gezonde maaltijd.
Energie | 339 kcal |
---|---|
Vetten | 18.3 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 9.4 g |
Koolhydraten | 1.7 g |
waarvan suikers | 0.1 g |
Vezels | 0.2 g |
Eiwitten | 30.9 g |
Zout | 1.1 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept