Dit is een super simpel recept voor heerlijk sappig geroosterde groenten met een zoete, rokerige en kruidige smaak. Geschikt als hoofdgerecht met bijvoorbeeld noedels of rijst, of als bijgerecht.
Deze traybake scoort hoog dankzij de grote variëteit aan groenten, wat zorgt voor een rijke bron van vitamines, mineralen en vezels. Het gebruik van kruiden, knoflook, citroen en gezonde olijfolie is positief, hoewel de hoeveelheid olijfolie (120 ml) aan de royale kant is, wat het gerecht calorierijker maakt. Ondanks dit punt en het schillen van de aubergine, blijft het een zeer voedzame en gezonde keuze boordevol groenten.
Energie | 72 kcal |
---|---|
Vetten | 5 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 1 g |
Koolhydraten | 7 g |
waarvan suikers | 4 g |
Vezels | 2 g |
Eiwitten | 2 g |
Zout | 0 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept