Deze romige spinazie uit de slowcooker is ontzettend gemakkelijk om te maken. Gecombineerd met de kruiden zorgt dit gerecht voor een rijke, smaakvolle ervaring.
Kan ook lekker zijn met gebakken stukjes spek erdoorheen.
Kan ook lekker zijn met gebakken stukjes spek erdoorheen.
Hoewel dit gerecht een ruime portie spinazie levert, rijk aan vitamines, scoort het een 5 op gezondheid. De grote hoeveelheden boter, volle melk en Parmezaanse kaas voegen namelijk veel verzadigd vet en calorieën toe. Dit maakt de spinazie weliswaar romig en smaakvol, maar minder geschikt voor dagelijkse consumptie als je een gezond eetpatroon nastreeft.
Energie | 274 kcal |
---|---|
Vetten | 18 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 10.5 g |
Koolhydraten | 16.5 g |
waarvan suikers | 6 g |
Vezels | 3 g |
Eiwitten | 12 g |
Zout | 1.8 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept
Wij eten met twee 500 gr diepvries spinazie als bijgerecht.
Groetjes Lidy.
Groetjes Lidy.
Maar goed dat mensen goed uit letten. Bedankt voor je oplettendheid.
Groetjes Lidy.