Ik maak de jam altijd met geleisuiker 2:1. Ook gaat er een deel citroensap door de jam. De jam smaakt heerlijk fris. Dit recept is genoeg voor ongeveer 6 potjes jam. Een portie is 15 gram.
Ga nooit met een gebruikt mes in de jam, maar altijd met een schone lepel. Bewaar de aangebroken potjes jam in de koelkast. Zo blijft je jam lang lekker.
Ga nooit met een gebruikt mes in de jam, maar altijd met een schone lepel. Bewaar de aangebroken potjes jam in de koelkast. Zo blijft je jam lang lekker.
Energie | 24 kcal |
---|---|
Vetten | 0 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 0 g |
Koolhydraten | 6 g |
waarvan suikers | 5.7 g |
Vezels | 0.2 g |
Eiwitten | 0.1 g |
Zout | 0 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept