Pittige aubergine met paprika en reepjes omelet

(Nog geen beoordelingen)

Een pittige groenteschotel die je naar keuze met of zonder vlees kunt serveren.

  • Voorbereiding
    10 min
  • Bereiding
    20 min
  • Totaal
    30 min
Pittige aubergine met paprika en reepjes omelet

Ingrediënten

Aantal porties:
2

Bereiding

  1. Stap 1 Kluts de eieren los met de sambal erdoor
  2. Stap 2 Bak een omelet van de eieren en zet even weg
  3. Stap 3 Verhit wat olie in een pan en verwarm een eetlepel Thaise rode currypasta
  4. Stap 4 Doe er de paprikareepjes erbij en de knoflook en bak even al omscheppend goed door
  5. Stap 5 Vervolgens gaan de aubergineblokjes erin
  6. Stap 6 Voeg een half kopje bouillon toe en een scheut zoete ketjap
  7. Stap 7 Laat 10 tot 15 minuten stoven tot de aubergine gaar is
  8. Stap 8 Snij de omelet in reepjes en voeg die toe
  9. Stap 9 Nog even alles goed doorwarmen

Tip

Je kunt het pittiger maken door wat meer currypasta te gebruiken. Lekker met gele rijst waar een limoenblad in is meegekookt. Frisse komkommersla erbij maakt het af.

Deel jouw kookkunsten

Heb je plezier gehad tijdens het koken?
Deel een foto van je eindresultaat en laat zien wat je in huis hebt!

Stuur jouw foto in
  • 84 keer bekeken
  • 0 keer bewaard
  • 1 juni 2024

Tip

Je kunt het pittiger maken door wat meer currypasta te gebruiken. Lekker met gele rijst waar een limoenblad in is meegekookt. Frisse komkommersla erbij maakt het af.

Voedingswaarden

Per portie
Energie 227 kcal
Vetten 12 g
waarvan verzadigde vetzuren 2.2 g
Koolhydraten 21.2 g
waarvan suikers 11.3 g
Vezels 7.8 g
Eiwitten 11.5 g
Zout 1.5 g

Jouw mening telt!

Laat een smakelijke reactie achter op dit recept

Al een account? Log hier in.
Reageren zonder account