Pittig gekruide makreel (of garnalen). Maak het gerecht minimaal 4 uur voor het serveren zodat de makreel of garnalen goed tot hun smaak kunnen komen. Hoe langer hoe lekkerder. Dit recept had ik geprint en stond in smulweb. Helaas bij Jumbo niet meer terug te vinden. Ik weet niet wie het toen geplaatst heeft, maar ik maakte het diverse keren.
Serveren als hoofgerecht met witte rijst, frisse atjar ketimoen, sajoer lodeh en kroepoek.
Je kunt het ook als bijgerecht serveren bij een rijsttafel.
Serveren als hoofgerecht met witte rijst, frisse atjar ketimoen, sajoer lodeh en kroepoek.
Je kunt het ook als bijgerecht serveren bij een rijsttafel.
Energie | 623 kcal |
---|---|
Vetten | 42.5 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 8.6 g |
Koolhydraten | 19.7 g |
waarvan suikers | 9.18 g |
Vezels | 3.5 g |
Eiwitten | 39.6 g |
Zout | 1.5 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept