Er gaat niets boven de heerlijke smaak van spareribs uit de slowcooker. Door het langzaam garen worden de ribben onweerstaanbaar mals en sappig, waarbij het vlees moeiteloos van het bot glijdt.
Deze spareribs scoren laag op gezondheid vanwege de grote hoeveelheid verzadigd vet in het vlees en de aanzienlijke hoeveelheid toegevoegde suikers en zout in de saus, afkomstig van ingrediënten zoals ketchup, chilisaus en basterdsuiker. Het is een gerecht dat rijk is aan calorieën en arm aan vezels en essentiële voedingsstoffen, waardoor het meer geschikt is voor incidenteel genot dan voor regelmatige consumptie.
Energie | 497 kcal |
---|---|
Vetten | 30 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 11 g |
Koolhydraten | 33 g |
waarvan suikers | 26 g |
Vezels | 1 g |
Eiwitten | 26 g |
Zout | 3.1 g |
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept
Groetjes Lidy.