Bij het snuffelen in een oud kookboekje kwam ik het handgeschreven receptje tegen van mijn moeder. Ik maak het inmiddels al jaren en iedereen is er dol op.
Ruim van te voren maken, zodat de smaken de kans krijgen om in te trekken.
Ruim van te voren maken, zodat de smaken de kans krijgen om in te trekken.
Energie | 53 kcal |
---|---|
Vetten | 0.1 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 0 g |
Koolhydraten | 13.7 g |
waarvan suikers | 10.4 g |
Vezels | 1.1 g |
Eiwitten | 0.7 g |
Zout | 0.3 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept
Vooraf gemaakt is beter. Zo kunnen de smaken intrekken.
Fijn dat het lekker was en bedankt voor je mooie foto.
Ook een fijn weekend. Groetjes Lidy.
Wij eten dit graag als extraatje bij vlees, vis, of paté. Ook lekker bij patatjes , bbq of buffet.
Ik ben benieuwd of het gerecht in de smaak valt.
Ik maak het geregeld, vooral onze jongste kleindochter van 13 is er dol op.
Groetjes Lidy .
Bedankt!
Helga
Groetjes en een fijne zondag Lidy.
Dit lijkt me leuk om een keer te maken. Heb je nog tips waar we het goed bij kunnen eten?
Groeten, Helga
Wij eten dit graag als extraatje bij vlees, vis, of paté. Ook lekker bij patatjes , bbq of buffet.
Ik ben benieuwd of het gerecht in de smaak valt.
Ik maak het geregeld, vooral onze jongste kleindochter van 13 is er dol op.
Groetjes Lidy .