Bij het snuffelen in een oud kookboekje kwam ik het handgeschreven receptje tegen van mijn moeder. Ik maak het inmiddels al jaren en iedereen is er dol op.
Ruim van te voren maken, zodat de smaken de kans krijgen om in te trekken.
Ruim van te voren maken, zodat de smaken de kans krijgen om in te trekken.
Energie | 53 kcal |
---|---|
Vetten | 0.1 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 0 g |
Koolhydraten | 13.7 g |
waarvan suikers | 10.4 g |
Vezels | 1.1 g |
Eiwitten | 0.7 g |
Zout | 0.3 g |
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept
Wij eten dit graag als extraatje bij vlees, vis, of paté. Ook lekker bij patatjes , bbq of buffet.
Ik ben benieuwd of het gerecht in de smaak valt.
Ik maak het geregeld, vooral onze jongste kleindochter van 13 is er dol op.
Groetjes Lidy .