Pappardelle met een romige kaassaus met doperwten (vers of diepvries) en gebakken champignons.
Ook lekker met tagliatelle.
In plaats van champignons zijn oesterzwammen ook erg lekker in deze pasta,
Serveer er een salade bij. Bijvoorbeeld een tomatensalade.
Ook lekker met tagliatelle.
In plaats van champignons zijn oesterzwammen ook erg lekker in deze pasta,
Serveer er een salade bij. Bijvoorbeeld een tomatensalade.
Dit gerecht krijgt een gezondheidsscore van 4 uit 10. Hoewel de doperwten en champignons voor groenten zorgen, is de saus erg rijk aan verzadigd vet en calorieën door het gebruik van roomboter, slagroom, smeerkaas en Pecorino. Samen met de witte pasta, die minder vezels levert dan volkoren pasta, resulteert dit in een maaltijd die qua voedingsbalans matig scoort en beter geschikt is om af en toe te eten.
Energie | 1074 kcal |
---|---|
Vetten | 48.4 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 27.4 g |
Koolhydraten | 106.5 g |
waarvan suikers | 13.9 g |
Vezels | 13.2 g |
Eiwitten | 43.3 g |
Zout | 2.8 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept