Gepofte Aardappel uit de Airfryer

(Nog geen beoordelingen)

Een gepofte aardappel uit de airfryer komt er prachtig krokant van buiten en licht en luchtig van binnen uit. Precies zoals een geweldige gepofte aardappel hoort te zijn! Serveer ze met je favoriete toppings, zoals zure room, boter of bieslook.

  • Voorbereiding
    5 min
  • Bereiding
    1 uur
  • Totaal
    1 uur 5 min
Pinterest
Gepofte Aardappel uit de Airfryer
Gepofte aardappels waren zo populair in het Victoriaanse Engeland dat er speciale straatverkopers waren die ze als snacks aanboden.

Ingrediënten

Aantal porties:
2

Bereiding

  1. Stap 1 Verzamel alle ingrediënten en verwarm de airfryer voor op 200 graden Celsius.
  2. Stap 2 Bestrijk de aardappelen met pindaolie, bestrooi ze met zout, en plaats ze in het mandje van de airfryer.
  3. Stap 3 Bak de aardappelen tot ze goed zacht zijn wanneer je er met een vork in prikt. Ongeveer 1 uur. Direct serveren en eet smakelijk!

Tip

De aardappelen hoeven niet met een vork te worden doorprikt of te worden omgedraaid tijdens het bakken.

Deel jouw kookkunsten

Heb je plezier gehad tijdens het koken?
Deel een foto van je eindresultaat en laat zien wat je in huis hebt!

Stuur jouw foto in
  • 762 keer bekeken
  • 6 keer bewaard
  • 5 april 2024

Tip

De aardappelen hoeven niet met een vork te worden doorprikt of te worden omgedraaid tijdens het bakken.

Voedingswaarden

Per portie
Energie 344 kcal
Vetten 7 g
waarvan verzadigde vetzuren 1 g
Koolhydraten 65 g
waarvan suikers 3 g
Vezels 8 g
Eiwitten 8 g
Zout 1.2 g

Jouw mening telt!

Laat een smakelijke reactie achter op dit recept

Al een account? Log hier in.
Reageren zonder account