Gemakkelijk en smaakvol. Kippensoep met kippenbout en veel groente. Op smaak gemaakt met peper, peterselie, wat citroensap en een snufje chilipoeder.
Deze soep is prima in porties in te vriezen.
Je kunt er voor kiezen om ook de knoflook eruit te vissen. Ik laat ze lekker in de soep en degene die er eentje vindt kan kiezen om aan de kant te leggen of op te eten.
Lekker met chilipoeder voor een beetje extra pit.
Deze soep is prima in porties in te vriezen.
Je kunt er voor kiezen om ook de knoflook eruit te vissen. Ik laat ze lekker in de soep en degene die er eentje vindt kan kiezen om aan de kant te leggen of op te eten.
Lekker met chilipoeder voor een beetje extra pit.
Energie | 250 kcal |
---|---|
Vetten | 14.3 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 3.9 g |
Koolhydraten | 14.4 g |
waarvan suikers | 2.8 g |
Vezels | 1.8 g |
Eiwitten | 15.6 g |
Zout | 0.3 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept