Tomaten die op moesten en zin in een wat andere jam. De marmelade is gemaakt van tomaten, wat chili, knoflook en geleisuiker. Erg lekker bij bijvoorbeeld zachte geitenkaas of op een boterham met kaas, maar ook gewoon op de boterham.
Je kunt ook wat gesnipperde ui of wat kruiden toevoegen aan de tomatenjam. bijvoorbeeld gedroogde oregano of wat andere Italiaanse kruiden.
Dit recept is voor ongeveer 4 potjes. Voor de voedingswaarde is één portie 15 gram.
Je kunt ook wat gesnipperde ui of wat kruiden toevoegen aan de tomatenjam. bijvoorbeeld gedroogde oregano of wat andere Italiaanse kruiden.
Dit recept is voor ongeveer 4 potjes. Voor de voedingswaarde is één portie 15 gram.
Energie | 21 kcal |
---|---|
Vetten | 0 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 0 g |
Koolhydraten | 5.5 g |
waarvan suikers | 5.3 g |
Vezels | 0.1 g |
Eiwitten | 0.1 g |
Zout | 0 g |
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept
Hoi @Petra Wiggers het is heerlijk!! Ik deed er nog wat bruschetta-kruiden van de Xenos bij. Nu al bijna een halve pot leeg