Dit is een heerlijk en slank voorjaarsgerechtje uit de slowcooker met kabeljauw, grote garnalen, tomaat en venkel. Laat die vis maar zwemmen in die smakelijke saus.
De tomatenpuree van Mutti bevat de helft minder zout dan zijn soortgenoot uit een blikje.
Neem meer bouillon als je niet van wijn houdt of wil gebruiken.
Wij hebben er ons zelf gebakken volkoren brood bij gegeten, maar rijst is ook een goed idee. Zeker vanwege de heerlijke saus.
De tomatenpuree van Mutti bevat de helft minder zout dan zijn soortgenoot uit een blikje.
Neem meer bouillon als je niet van wijn houdt of wil gebruiken.
Wij hebben er ons zelf gebakken volkoren brood bij gegeten, maar rijst is ook een goed idee. Zeker vanwege de heerlijke saus.
Dit gerecht scoort hoog op gezondheid dankzij de combinatie van magere vis (kabeljauw) en garnalen, rijk aan eiwitten, en een ruime hoeveelheid groenten zoals venkel, tomaat en ui, die zorgen voor vitamines en vezels. De bereiding in de slowcooker met olijfolie is vetarm en de hoeveelheid bouillon is beperkt, wat bijdraagt aan een lager zoutgehalte. Geserveerd met volkorenbrood of rijst vormt het een volwaardige en voedzame maaltijd.
Energie | 193 kcal |
---|---|
Vetten | 3.2 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 0.6 g |
Koolhydraten | 18.2 g |
waarvan suikers | 8.2 g |
Vezels | 5.3 g |
Eiwitten | 22.7 g |
Zout | 1.1 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept