Ras el Hanout

5 (1 beoordeling)

Deze ras el hanout kruidenmix wordt vaak gebruikt in Marokkaanse gerechten.

  • Voorbereiding
    5 min
  • Totaal
    5 min
Pinterest
Ras el Hanout
Wist je dat Ras el Hanout, wat in het Arabisch 'hoofd van de winkel' betekent, een complex kruidenmengsel uit Noord-Afrika is dat wel tot 30 verschillende specerijen kan bevatten, elk met een unieke bijdrage aan de smaak?

Ingrediënten

Aantal porties:
12

Bereiding

  1. Stap 1 Meng in een kleine kom het zout, komijn, gember, kurkuma, kaneel, zwarte peper, witte peper, korianderzaad, cayennepeper, piment, nootmuskaat en kruidnagel tot het gelijkmatig gemengd is. Bewaar in een luchtdichte container tot maximaal 1 maand.

Deel jouw kookkunsten

Heb je plezier gehad tijdens het koken?
Deel een foto van je eindresultaat en laat zien wat je in huis hebt!

Stuur jouw foto in
  • 645 keer bekeken
  • 0 keer bewaard
  • 24 maart 2024

Voedingswaarden

Per portie
Energie 4 kcal
Vetten 0 g
waarvan verzadigde vetzuren 0 g
Koolhydraten 1 g
waarvan suikers 0 g
Vezels 0 g
Eiwitten 0 g
Zout 0.5 g

Jouw mening telt!

Laat een smakelijke reactie achter op dit recept

Al een account? Log hier in.
Reageren zonder account