De tiramisu bestaat uit amaretti, frambozen, frambozenlikeur en een mengsel van mager kwark, roomkaas en lemon curd. Verrukkelijk !!
Ook lekker met aardbeien en aardbeienlikeur.
In plaats van amaretti zijn verkruimelde bastognekoeken ook lekker.
Garneer eens met een blaadje basilicum.
Dit nagerecht kun je al een dag tevoren maken.
Ook lekker met aardbeien en aardbeienlikeur.
In plaats van amaretti zijn verkruimelde bastognekoeken ook lekker.
Garneer eens met een blaadje basilicum.
Dit nagerecht kun je al een dag tevoren maken.
Dit recept scoort aan de lagere kant vanwege de aanzienlijke hoeveelheid toegevoegde suikers. Hoewel de frambozen en magere kwark gezonde elementen zijn die vezels en eiwitten leveren, bevat het dessert suiker uit vier verschillende bronnen: de amaretti koekjes, de frambozenlikeur, de lemon curd en de vanillesuiker. De keuze voor magere kwark en light roomkaas maakt het een iets lichtere variant dan een traditionele tiramisu, maar de totale hoeveelheid suiker maakt dit een nagerecht om met mate van te genieten.
Energie | 448 kcal |
---|---|
Vetten | 16.3 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 4 g |
Koolhydraten | 69.9 g |
waarvan suikers | 63.5 g |
Vezels | 7 g |
Eiwitten | 11.7 g |
Zout | 0.3 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept