Hamlappen om en om aanbraden en in de slowcooker. In het overgebleven vet een sjalotje fruiten, mosterd, tomatenpuree en kruiden erbij, afblussen met water en op de hamlappen. Voor 8 uurtjes op low en tussentijds even tweemaal omdraaien.
Ik gebruik de tomatenpuree van Mutti. Deze is heerlijk gekruid.
Heerlijke malse hamlappen waar je niet naar hoeft om te kijken en een fijne jus .
Ideaal voor eens een AGV- dagje.
Ik gebruik de tomatenpuree van Mutti. Deze is heerlijk gekruid.
Heerlijke malse hamlappen waar je niet naar hoeft om te kijken en een fijne jus .
Ideaal voor eens een AGV- dagje.
Energie | 136 kcal |
---|---|
Vetten | 4 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 0 g |
Koolhydraten | 4.1 g |
waarvan suikers | 1.4 g |
Vezels | 1.3 g |
Eiwitten | 20.3 g |
Zout | 0.9 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept