Dit recept vereist geen gist en kan worden bereid met slechts een paar simpele ingrediënten die je waarschijnlijk al hebt liggen.
Voeg rozijnen, karwijzaad of sinaasappelrasp toe voor een smaakvolle variant.
Bewaar het brood maximaal vier dagen in een luchtdichte verpakking op kamertemperatuur.
Je kunt het brood invriezen door het goed in folie te wikkelen. Je kunt het tot twee maanden in de vriezer te bewaren.
Voeg rozijnen, karwijzaad of sinaasappelrasp toe voor een smaakvolle variant.
Bewaar het brood maximaal vier dagen in een luchtdichte verpakking op kamertemperatuur.
Je kunt het brood invriezen door het goed in folie te wikkelen. Je kunt het tot twee maanden in de vriezer te bewaren.
Energie | 172 kcal |
---|---|
Vetten | 8 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 5 g |
Koolhydraten | 23 g |
waarvan suikers | 3 g |
Vezels | 1 g |
Eiwitten | 3 g |
Zout | 0.6 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept