Bloemkool, aardappelen, crème fraîche, kaas, kruiden en zongedroogde tomaten maken van deze stamppot een heerlijk geheel. Eens een andere stamppot en afgetopt met een crunch van peccannoten.
Aangezien het gerecht van gisteren : "Stevige groenteschotel met witte bonen uit de slowcooker"ook al vegetarisch was, heb ik er voor manlief gehaktballetjes naast geserveerd.
Aangezien het gerecht van gisteren : "Stevige groenteschotel met witte bonen uit de slowcooker"ook al vegetarisch was, heb ik er voor manlief gehaktballetjes naast geserveerd.
Energie | 619 kcal |
---|---|
Vetten | 36.7 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 11.7 g |
Koolhydraten | 60.5 g |
waarvan suikers | 7.9 g |
Vezels | 12.3 g |
Eiwitten | 18.8 g |
Zout | 1.8 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept