Maizena Koekjes

(Nog geen beoordelingen)

Deze overheerlijke koekjes smelten in je mond! Je kunt ze versieren met bijvoorbeeld gekleurde spikkels of poedersuiker.

  • Voorbereiding
    30 min
  • Bereiding
    20 min
  • Totaal
    50 min
Maizena Koekjes
Wist je dat maizena koekjes, bekend om hun lichte, zachte textuur, hun unieke consistentie ontlenen aan de fijne structuur van maizena, wat ze ideaal maakt voor smelt-in-de-mond lekkernijen?

Ingrediënten

Aantal porties:
36

Bereiding

  1. Stap 1 Meng alle droge ingrediënten.
  2. Stap 2 Klop de boter tot deze luchtig is. Voeg vervolgens toe aan het bloemmengsel en meng grondig tot het 1 geheel is.
  3. Stap 3 Koel gedurende 1 uur.
  4. Stap 4 Verwarm de oven voor op 150 graden C.
  5. Stap 5 Vorm het deeg in balletjes van 2,5 cm. Plaats ze ongeveer 4 cm uit elkaar op niet-ingevette bakplaten. Druk ze plat met een licht met bloem bestoven vork. Bak ongeveer 20 minuten, of tot de randen net lichtbruin worden. Niet te lang bakken.

Deel jouw kookkunsten

Heb je plezier gehad tijdens het koken?
Deel een foto van je eindresultaat en laat zien wat je in huis hebt!

Stuur jouw foto in
  • 111 keer bekeken
  • 0 keer bewaard
  • 23 maart 2024

Voedingswaarden

Per portie
Energie 60 kcal
Vetten 4 g
waarvan verzadigde vetzuren 2 g
Koolhydraten 6 g
waarvan suikers 2 g
Vezels 0 g
Eiwitten 0 g
Zout 0.1 g

Jouw mening telt!

Laat een smakelijke reactie achter op dit recept

Al een account? Log hier in.
Reageren zonder account