Luchtige Roerei uit de Magnetron

Heeft het gesmaakt?
(Nog geen beoordelingen)

Gebruik je magnetron om luchtige roerei te maken voor een snel en gemakkelijke ontbijt om je dag mee te beginnen. Volg de techniek in dit recept voor het perfecte resultaat.

  • Voorbereiding
    5 min
  • Bereiding
    5 min
  • Totaal
    10 min
Pinterest
Luchtige Roerei uit de Magnetron
Wist je dat het toevoegen van een scheutje melk aan roerei voor het bakken ze zachter en romiger maakt?

Ingrediënten

Aantal porties:
2

Bereiding

  1. Stap 1 Verzamel alle ingrediënten.
  2. Stap 2 Breek de eieren in een magnetronbestendige kom. Voeg melk en zout toe. Klop goed tot het 1 geheel is.
  3. Stap 3 Zet de kom in de magnetron en zet deze aan op hoog vermogen voor 30 seconden. Haal de kom eruit, klop de eieren goed door, schraap de zijkanten van de kom schoon en zet terug in de magnetron voor nog eens 30 seconden.
  4. Stap 4 Herhaal deze handelingen en klop elke 30 seconden tot maximaal 2,5 minuut. Stop wanneer de eieren de gewenste consistentie hebben.
  5. Stap 5 Serveer warm en eet smakelijk!
Heeft het gesmaakt?
(Nog geen beoordelingen)

Deel jouw kookkunsten

Heb je plezier gehad tijdens het koken?
Deel een foto van je eindresultaat en laat zien wat je in huis hebt!

Stuur jouw foto in
  • 4245 keer bekeken
  • 2 keer bewaard
  • 22 maart 2024

Voedingswaarden

Per portie
Energie 141 kcal
Vetten 9 g
waarvan verzadigde vetzuren 3 g
Koolhydraten 2 g
waarvan suikers 2 g
Vezels g
Eiwitten 12 g
Zout 0.7 g

Jouw mening telt!

Laat een smakelijke reactie achter op dit recept

Al een account? Log hier in.
Reageren zonder account