Zo maak je de lekkerste schnitzel "Wiener Art". De echte Wiener Schnitzel wordt gemaakt van kalfvlees. Een schnitzel "Wiener Art" is gemaakt van varkensvlees en dat is de schnitzel die je meestal voorgeschoteld krijgt in restaurants en zoals ik hem nu gemaakt heb.
Bak niet alle 4 de schnitzels tegelijk. Het beste is 2 schnitzels in de pan. Er moet een paar centimeter tussen de schnitzels zitten tijdens het bakken.
Je kunt in plaats van paneermeel ook panko gebruiken.
Bak niet alle 4 de schnitzels tegelijk. Het beste is 2 schnitzels in de pan. Er moet een paar centimeter tussen de schnitzels zitten tijdens het bakken.
Je kunt in plaats van paneermeel ook panko gebruiken.
Energie | 304 kcal |
---|---|
Vetten | 13.3 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 5 g |
Koolhydraten | 8.8 g |
waarvan suikers | 0.8 g |
Vezels | 0.4 g |
Eiwitten | 35.1 g |
Zout | 0.9 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept