Terwijl de schotel met de kabeljauw en tomaat 10 à 15 minuten in de oven staat, kook je de rijst en de broccoli. Vervolgens meng je Griekse Yoghurt, tomatenpuree en het vocht van de visschotel in een pannetje met een snufje peper en zout al roerend tot een warm sausje .
Voor een "rijkere" saus kun je ook crème fraîche gebruiken.
Geen liefhebber van broccoli kies dan voor een groente voor erbij, die je lekker vindt.
Voor een "rijkere" saus kun je ook crème fraîche gebruiken.
Geen liefhebber van broccoli kies dan voor een groente voor erbij, die je lekker vindt.
Energie | 445 kcal |
---|---|
Vetten | 3.5 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 0.8 g |
Koolhydraten | 65.1 g |
waarvan suikers | 6.7 g |
Vezels | 4.7 g |
Eiwitten | 40.5 g |
Zout | 0.6 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept