Deze kabeljauw met grote garnalen is snel en gemakkelijk te maken en wordt op smaak gebracht met ui, rode peper, knoflook een blaadje laurier en een beetje witte wijn. De vis wordt even apart gebakken en later in de hete tomatensaus gegaard.
Voeg eventueel een beetje suiker toe.
Bij de garnalen die ik gebruik is het darmkanaal al verwijderd en vervolgens heel snel te pellen.
Voeg eventueel een beetje suiker toe.
Bij de garnalen die ik gebruik is het darmkanaal al verwijderd en vervolgens heel snel te pellen.
Energie | 599 kcal |
---|---|
Vetten | 18.1 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 2.8 g |
Koolhydraten | 63.8 g |
waarvan suikers | 9.5 g |
Vezels | 4.9 g |
Eiwitten | 32.4 g |
Zout | 1.5 g |
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept
Ik ga het van de week maken.
groeten Agnes