Met deze Kabeljauwhaas in romige tomatensaus op basis van crème fraîche en zongedroogde tomaatjes op een laagje pasta, geniet je intens van het Zonnig Zuiden en het plakje gekonfijte citroen geeft het gerecht een intens fruitig, zilt-zoete smaak en een heel licht bittertje van de schil.
In plaats van cherrytomaatjes kun je ook tomatenblokjes nemen.
Kies voor de garnering gesnipperde bladpeterselie in plaats van de gekonfijte citroen.
Je kun de saus eventueel wat binden met maizena of allesbinder.
In plaats van cherrytomaatjes kun je ook tomatenblokjes nemen.
Kies voor de garnering gesnipperde bladpeterselie in plaats van de gekonfijte citroen.
Je kun de saus eventueel wat binden met maizena of allesbinder.
Energie | 609 kcal |
---|---|
Vetten | 19.7 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 10.9 g |
Koolhydraten | 71.1 g |
waarvan suikers | 17.6 g |
Vezels | 7.8 g |
Eiwitten | 41.8 g |
Zout | 1.4 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept
Groetjes Lidy