Geroosterde radijsjes zijn een verrassend smakelijk en eenvoudig bijgerecht. Door het roosteren worden de radijsjes zacht en krijgen ze een zoete smaak. Ook erg lekker om te dippen.
Gebruik bakpapier op de bakplaat voor makkelijker schoonmaken.
Radijsjes uit de winkel zijn iets droger en kunnen extra tijd nodig hebben, terwijl radijsjes uit de tuin sneller gaar kunnen zijn. Controleer ze op tijd.
Bewaar overgebleven geroosterde radijsjes tot 3 dagen in een afgedekte verpakking in de koelkast.
Gebruik bakpapier op de bakplaat voor makkelijker schoonmaken.
Radijsjes uit de winkel zijn iets droger en kunnen extra tijd nodig hebben, terwijl radijsjes uit de tuin sneller gaar kunnen zijn. Controleer ze op tijd.
Bewaar overgebleven geroosterde radijsjes tot 3 dagen in een afgedekte verpakking in de koelkast.
Energie | 76 kcal |
---|---|
Vetten | 6 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 2 g |
Koolhydraten | 4 g |
waarvan suikers | 2 g |
Vezels | 2 g |
Eiwitten | 1 g |
Zout | 0.5 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept