Plakjes chorizo als eerste gebakken. Dan in het overgebleven vet de ui, knoflook, rode peper, paprika en spitskool gebakken. Gekruid met kerriepoeder en paprikapoeder. Gemengd met een lekkere zelf gemaakte aardappelpuree. Heerlijk.
Je kunt natuurlijk ook rode paprika gebruiken maar qua kleur ziet de stamppot er zo leuker uit.
Snij de spitskool niet te fijn. Gebruik je gesneden spitskool, bak de spitskool dan wat korter.
In plaats van spitskool is witte kool ook lekker maar heeft meer tijd nodig om te garen.
Je kunt natuurlijk ook rode paprika gebruiken maar qua kleur ziet de stamppot er zo leuker uit.
Snij de spitskool niet te fijn. Gebruik je gesneden spitskool, bak de spitskool dan wat korter.
In plaats van spitskool is witte kool ook lekker maar heeft meer tijd nodig om te garen.
Energie | 344 kcal |
---|---|
Vetten | 14.9 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 7 g |
Koolhydraten | 45.1 g |
waarvan suikers | 5.9 g |
Vezels | 8.5 g |
Eiwitten | 11.2 g |
Zout | 1.6 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept