De bloemkool heb ik gebakken met veel knoflook. Van de aardappelen een stevige puree gemaakt. Aardappelpuree met bloemkool door elkaar gemengd. Shiitake gebakken en door de stamppot gemengd. Het geheel lekker gekruid.
Kruid deze bloemkoolschotel eens met Japanse zeven-kruiden (shichimi togarashi). Verrassend.
Door wat geraspte pittige kaas toe te voegen krijg je weer een heel andere smaak.
Kruid deze bloemkoolschotel eens met Japanse zeven-kruiden (shichimi togarashi). Verrassend.
Door wat geraspte pittige kaas toe te voegen krijg je weer een heel andere smaak.
Energie | 426 kcal |
---|---|
Vetten | 19.7 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 4.6 g |
Koolhydraten | 56.9 g |
waarvan suikers | 7.6 g |
Vezels | 9.7 g |
Eiwitten | 10.4 g |
Zout | 0.1 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept