Deel 3 van het amuse trio. Vlees.
In een afgesloten bakje 3-4 dagen houdbaar in de koelkast.
Warm de balletjes even op in de saus als ze uit de koelkast komen, dan zien ze er nog mooier uit.
Serveer de balletjes als amuse, borrelhapje of bij de warme maaltijd met rijst en groente.
In een afgesloten bakje 3-4 dagen houdbaar in de koelkast.
Warm de balletjes even op in de saus als ze uit de koelkast komen, dan zien ze er nog mooier uit.
Serveer de balletjes als amuse, borrelhapje of bij de warme maaltijd met rijst en groente.
Energie | 264 kcal |
---|---|
Vetten | 10.7 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 4 g |
Koolhydraten | 29.5 g |
waarvan suikers | 15.2 g |
Vezels | 0.5 g |
Eiwitten | 16.1 g |
Zout | 1.3 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept