Scampi met parmaham en meloen

Heeft het gesmaakt?
(Nog geen beoordelingen)

Deel 2 van het amuse trio. Vis.

  • Voorbereiding
    5 min
  • Bereiding
    5 min
  • Totaal
    10 min

Ingrediënten

Aantal porties:
4

Benodigdheden

  • Pan
  • Amuseleples of bordjes of glaasjes

Bereiding

  1. Stap 1 Wikkel de parmaham om de scampi.
    1. diepvries scampi 4 st
    2. parmaham 2 plakken
  2. Stap 2 Verwarm de olie en bak de scampi aan beide kanten kort, zodat ze rozig zijn.
    1. olijfolie
  3. Stap 3 Verdeel de meloen reepjes of plakjes over 4 amuse bordjes of lepels of glaasjes en leg de rolletjes erop of in de glaasjes.
    1. meloen
  4. Stap 4 Serveer warm.
Heeft het gesmaakt?
(Nog geen beoordelingen)

Deel jouw kookkunsten

Heb je plezier gehad tijdens het koken?
Deel een foto van je eindresultaat en laat zien wat je in huis hebt!

Stuur jouw foto in
  • 76 keer bekeken
  • 1 keer bewaard
  • 1 januari 2025

Voedingswaarden

Per portie
Energie 131 kcal
Vetten 7.4 g
waarvan verzadigde vetzuren 2 g
Koolhydraten 11.7 g
waarvan suikers 10.3 g
Vezels 1 g
Eiwitten 5.5 g
Zout 0.8 g

Jouw mening telt!

Laat een smakelijke reactie achter op dit recept

Al een account? Log hier in.
Reageren zonder account