Dit recept is een heerlijke manier om broccoli een knapperige, smaakvolle twist te geven. Door het te roosteren met citroen en Parmezaanse kaas wordt de broccoli onweerstaanbaar. Het is eenvoudig en snel te maken. Perfect als bijgerecht.
De dikke stronk van de broccoli heeft een geweldige smaak en kan na het verwijderen van de buitenste laag worden gebruikt.
Gebruik een dunschiller of een mes om de buitenste laag van de stronk te schillen. Snijd deze vervolgens in stukjes voor gebruik in het recept.
De dikke stronk van de broccoli heeft een geweldige smaak en kan na het verwijderen van de buitenste laag worden gebruikt.
Gebruik een dunschiller of een mes om de buitenste laag van de stronk te schillen. Snijd deze vervolgens in stukjes voor gebruik in het recept.
Energie | 151 kcal |
---|---|
Vetten | 8 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 1 g |
Koolhydraten | 15 g |
waarvan suikers | 3 g |
Vezels | 5 g |
Eiwitten | 7 g |
Zout | 1 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept