Ei en spek is in welke vorm dan ook een heerlijke combinatie. Net als deze verrukkelijke salade met een knapperige touch die in no time op tafel staat . Een heerlijk borrelhapje. Of broodbeleg als lunch.
Als je in de ochtend uren alvast de eieren kookt, laat schrikken en afkoelen en de spekjes ook al krokant bakt, staat deze verrukkelijke salade met een knapperige touch in no time op tafel. Snel en gemakkelijk te maken.
Deze hoeveelheid is als lunch voor 2 personen op een broodje.
Kies eventueel voor griekse yoghurt 2 % vet.
Deze hoeveelheid is voldoende voor 4 personen als borrelhapje. Of geserveerd op een broodje voor 2 personen als lunch.
Als je in de ochtend uren alvast de eieren kookt, laat schrikken en afkoelen en de spekjes ook al krokant bakt, staat deze verrukkelijke salade met een knapperige touch in no time op tafel. Snel en gemakkelijk te maken.
Deze hoeveelheid is als lunch voor 2 personen op een broodje.
Kies eventueel voor griekse yoghurt 2 % vet.
Deze hoeveelheid is voldoende voor 4 personen als borrelhapje. Of geserveerd op een broodje voor 2 personen als lunch.
Energie | 203 kcal |
---|---|
Vetten | 16.7 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 5.2 g |
Koolhydraten | 2.3 g |
waarvan suikers | 1.7 g |
Vezels | 0.2 g |
Eiwitten | 13 g |
Zout | 1.6 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept