Mijn favoriete salsa

Heeft het gesmaakt?
(Nog geen beoordelingen)

Deze salsa is in een mum van tijd klaar. Tomaten en rode ui heel klein gesneden, knoflook erbij, peper en zout naar smaak, limoensap voor een fris accentje en wat rode peper voor een snufje pit. Het lekkerst met verse koriander erdoor.

  • Voorbereiding
    10 min
  • Bereiding
    5 min
  • Totaal
    15 min

Ingrediënten

Aantal porties:
4

Benodigdheden

  • Kom
  • Snijplank
  • Mes

Bereiding

  1. Stap 1 Snij de tomaat in zo klein mogelijke blokjes en breng op smaak met zout en peper uit de molen (4 seizoenen of zwarte peper).
  2. Stap 2 Meng alle overige ingrediënten met de tomaten door elkaar en laat een poosje intrekken alvorens te serveren.
  3. Stap 3 Proef en voeg zo nodig meer limoensap, peper en of zout, koriander of peterselie toe.
Heeft het gesmaakt?
(Nog geen beoordelingen)

Tip

Nog lekkerder met vers gesnipperde koriander.

Lekker om te dippen met nacho's of tortilla chips.

Deze salsa verwerkt in het gerecht van de Redactie namelijk Slowcooker Chili met Zwarte Bonen en Varkenshaas, maar dan uit de pan.

Op een broodje bij de lunch of op knapperig gebakken stokbrood als bruchetta.

Deel jouw kookkunsten

Heb je plezier gehad tijdens het koken?
Deel een foto van je eindresultaat en laat zien wat je in huis hebt!

Stuur jouw foto in
  • 147 keer bekeken
  • 1 keer bewaard
  • 10 december 2024

Tip

Nog lekkerder met vers gesnipperde koriander.

Lekker om te dippen met nacho's of tortilla chips.

Deze salsa verwerkt in het gerecht van de Redactie namelijk Slowcooker Chili met Zwarte Bonen en Varkenshaas, maar dan uit de pan.

Op een broodje bij de lunch of op knapperig gebakken stokbrood als bruchetta.

Voedingswaarden

Per portie
Energie 51 kcal
Vetten 2.1 g
waarvan verzadigde vetzuren 0.2 g
Koolhydraten 8.1 g
waarvan suikers 4.3 g
Vezels 2.2 g
Eiwitten 1.6 g
Zout 0.5 g

Jouw mening telt!

Laat een smakelijke reactie achter op dit recept

Al een account? Log hier in.
Reageren zonder account