Wrap met Pittig Gekruid Varkensvlees

Heeft het gesmaakt?
(Nog geen beoordelingen)

Dit recept is zeer gemakkelijk te bereiden en staat snel op tafel. Je hebt enkel varkensfilet, uienzout, cayennepeper, een tortilla, kaas en een snufje salsa of guacamole nodig.

  • Voorbereiding
    5 min
  • Bereiding
    10 min
  • Totaal
    15 min
Pinterest
Wrap met Pittig Gekruid Varkensvlees
Pittige varkenswraps zijn niet alleen heerlijk, maar ook rijk aan proteïne

Ingrediënten

Aantal porties:
1

Bereiding

  1. Stap 1 Kruid de varkensfilet met uienzout, cayennepeper en zwarte peper. Verhit de olijfolie in een koekenpan op middelhoog vuur. Voeg de varkensfilet toe en bak tot deze aan beide kanten lichtbruin is (ongeveer 4 minuten per kant). Snijd de varkensfilet in reepjes en doe terug in de koekenpan en bak tot het vlees niet meer roze is.
  2. Stap 2 Smeer het midden van de tortilla in met salsa of guacamole en bestrooi met Cheddar kaas. Leg de reepjes varkensvlees bovenop de kaas en rol de tortilla op tot een wrap.
Heeft het gesmaakt?
(Nog geen beoordelingen)

Deel jouw kookkunsten

Heb je plezier gehad tijdens het koken?
Deel een foto van je eindresultaat en laat zien wat je in huis hebt!

Stuur jouw foto in
  • 1091 keer bekeken
  • 3 keer bewaard
  • 8 maart 2024

Voedingswaarden

Per portie
Energie 798 kcal
Vetten 39 g
waarvan verzadigde vetzuren 17 g
Koolhydraten 67 g
waarvan suikers 4 g
Vezels 5 g
Eiwitten 44 g
Zout 10.5 g

Jouw mening telt!

Laat een smakelijke reactie achter op dit recept

Al een account? Log hier in.
Reageren zonder account