Amuse van warme kruidige knoflook garnalen

Heeft het gesmaakt?
(Nog geen beoordelingen)

Warme amuse op basis van een kruidenolie met grote garnalen in een glaasje geserveerd, als onderdeel van het Vega Vismenu voor onze lieve overbuurvrouw.

  • Voorbereiding
    10 min
  • Bereiding
    7 min
  • Totaal
    17 min

Ingrediënten

Aantal porties:
3

Benodigdheden

  • Pannetje
  • Snijplank
  • Mes
  • Amuseschaaltjes of glaasjes
  • Klein lepeltjes

Bereiding

  1. Stap 1 Verhit de olijfolie in een pannetje. Voeg knoflook, pepertje, peterselie en sjalotje toe.
  2. Stap 2 Laat dit geheel lekker even pruttelen.
  3. Stap 3 Leg er de voorgekookte en ontdooide garnalen in en laat even mee verwarmen. Breng met een snufje zout op smaak.
  4. Stap 4 Serveer de garnalen met de kruiden in een schaaltje. Of verdeel de kruiden op de bodem van 3 schaaltjes, rijg de garnalen aan een prikker en zet de prikker in een klein glaasje. Serveer met een klein lepeltje. Serveer meteen.
Heeft het gesmaakt?
(Nog geen beoordelingen)

Tip

Deze amuse is zeer gemakkelijk voor meerdere personen te maken.

Deel jouw kookkunsten

Heb je plezier gehad tijdens het koken?
Deel een foto van je eindresultaat en laat zien wat je in huis hebt!

Stuur jouw foto in
  • 334 keer bekeken
  • 1 keer bewaard
  • 2 december 2024

Tip

Deze amuse is zeer gemakkelijk voor meerdere personen te maken.

Voedingswaarden

Per portie
Energie 74 kcal
Vetten 5.7 g
waarvan verzadigde vetzuren 0.8 g
Koolhydraten 3.6 g
waarvan suikers 1.2 g
Vezels 0.5 g
Eiwitten 2.6 g
Zout 0.7 g

Jouw mening telt!

Laat een smakelijke reactie achter op dit recept

Al een account? Log hier in.
Reageren zonder account