Ik heb de Basmatirijst vooraf gekookt. Wat laten afkoelen en daarna gebakken met wat prei en taugé. Heerlijk bij een Aziatisch hoofgerecht.
De rijst is het lekkerst als die een beetje afgekoeld is. De rijst mag echt bakken en een beetje lichtbruin worden. Het klontje boter aan het einde zorgt voor een heerlijke romige smaak.
Lekker bij mijn pittige Chinese kipfilet uit Szechuan in gon-bao-saus.
De rijst is het lekkerst als die een beetje afgekoeld is. De rijst mag echt bakken en een beetje lichtbruin worden. Het klontje boter aan het einde zorgt voor een heerlijke romige smaak.
Lekker bij mijn pittige Chinese kipfilet uit Szechuan in gon-bao-saus.
Energie | 540 kcal |
---|---|
Vetten | 25.1 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 8 g |
Koolhydraten | 70.2 g |
waarvan suikers | 1.5 g |
Vezels | 1.5 g |
Eiwitten | 8.9 g |
Zout | 3.1 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept