Spinaziepesto is een heerlijke en veelzijdige saus die boordevol groene smaken zit. Gemaakt van verse spinazie en basilicum, aangevuld met pijnboompitten, knoflook, Parmezaanse kaas en olijfolie. Het is een geweldige manier om extra groenten in je maaltijd te verwerken. Lekker bij pasta, pizza, of als smeersel op brood.
Gebruik een keukenweegschaal voor nauwkeurigere hoeveelheden.
Spinaziepesto kan bruin verkleuren. Dek af met een laagje met olijfolie om het goed te houden.
Gebruik een keukenweegschaal voor nauwkeurigere hoeveelheden.
Spinaziepesto kan bruin verkleuren. Dek af met een laagje met olijfolie om het goed te houden.
Energie | 202 kcal |
---|---|
Vetten | 20 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 3 g |
Koolhydraten | 4 g |
waarvan suikers | 0.5 g |
Vezels | 1 g |
Eiwitten | 4 g |
Zout | 1.1 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept