Groene kool, ook wel genoemd savooiekool. Met stukjes vleestomaat, sjalotjes en knoflook gebakken en aan het einde een scheutje teriyakisaus toegevoegd. Zo lust je altijd wel kool.
Wij hebben de groene kool gegeten met gemarineerde speklapjes en gekookte aardappelen.
Je kunt dit ook maken met spitskool.
Zelf de teriyakisaus maken? Zie: https://eetse.nl/recepten/656/teriyakisaus
Wij hebben de groene kool gegeten met gemarineerde speklapjes en gekookte aardappelen.
Je kunt dit ook maken met spitskool.
Zelf de teriyakisaus maken? Zie: https://eetse.nl/recepten/656/teriyakisaus
Energie | 106 kcal |
---|---|
Vetten | 4.9 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 1.2 g |
Koolhydraten | 14.9 g |
waarvan suikers | 8.2 g |
Vezels | 5 g |
Eiwitten | 3.2 g |
Zout | 0.9 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept