Slowcooker pastasaus met venkelknol, spinazie en gehakt

(Nog geen beoordelingen)

Ik kreeg een venkelknol en had daar nog nooit mee gekookt, dus na wat zoeken online leek het me lekker met pasta.

  • Voorbereiding
    10 min
  • Bereiding
    5 uur
  • Totaal
    5 uur 10 min

Ingrediënten

Aantal porties:
3

Benodigdheden

  • Slowcooker

Bereiding

  1. Stap 1 Schil de venkel knol en snij de venkelknol in blokjes. Snij de champions in halve plakjes en de paprika in blokjes.
  2. Stap 2 Bak in een pan het gehakt uit wat je kruid met wat gehakt kruiden, italiaanse kruiden en een geraspte knoflookteen.
  3. Stap 3 Doe het gehakt in de Slow-cooker voeg daarbij het macaronipakket en de andere gesneden groenten.
  4. Stap 4 Voeg nog wat extra italiaanse kruiden toe aan de pan en een geraspte knoflookteen.
  5. Stap 5 Roer alles goed door en zet dan de Slow-cooker aan op Low voor 4 uur.
  6. Stap 6 Als de 4 uur om zijn voeg je de crème fraise en de diepvries spinazie ala crème toe aan je slowcooker en roer dit door.
  7. Stap 7 Zet hem dan nog 1 uur aan op low. Dus 5 uur in totaal.
  8. Stap 8 Kook een half uur voor tijd je pasta beetgaar voor. Ik koos voor tagliatelle en doe deze het laatste half uur bij je pan in.

Tip

Je kunt ook een andere pasta gebruiken ipv tagliatelle.

Wil je een dagje vega laat dan het gehakt weg.

Deel jouw kookkunsten

Heb je plezier gehad tijdens het koken?
Deel een foto van je eindresultaat en laat zien wat je in huis hebt!

Stuur jouw foto in
  • 47 keer bekeken
  • 0 keer bewaard
  • 17 november 2024

Tip

Je kunt ook een andere pasta gebruiken ipv tagliatelle.

Wil je een dagje vega laat dan het gehakt weg.

Voedingswaarden

Per portie
Energie 1094 kcal
Vetten 53 g
waarvan verzadigde vetzuren 27.6 g
Koolhydraten 108 g
waarvan suikers 17.9 g
Vezels 10.3 g
Eiwitten 40.4 g
Zout 0.7 g

Jouw mening telt!

Laat een smakelijke reactie achter op dit recept

Al een account? Log hier in.
Reageren zonder account