Proef in deze soep de rijke smaak van Toscane. Op en top Italiaans met basilicum, oregano en tijm en een grote variëteit aan verse groente.
Liever vegetarisch? Voeg dan groentebouillonblokken met minder zout toe.
Garneer de soep eventueel met enkele bleekselderij blaadjes.
Voeg naar smaak extra kruiden toe na proeven.
Neem het binnenste deel van de bleekselderij.
Liever vegetarisch? Voeg dan groentebouillonblokken met minder zout toe.
Garneer de soep eventueel met enkele bleekselderij blaadjes.
Voeg naar smaak extra kruiden toe na proeven.
Neem het binnenste deel van de bleekselderij.
Energie | 100 kcal |
---|---|
Vetten | 5.5 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 0.8 g |
Koolhydraten | 12.5 g |
waarvan suikers | 6.5 g |
Vezels | 2.9 g |
Eiwitten | 2.3 g |
Zout | 0.1 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept