Een lekker en gezond borrel of tapashapje, dat ook als garnituur bij een zomerse bbq lekker smaakt en bovendien uitstekend past op een buffet. Je maakt de radijsjes schoon en legt ze ruim een uur (liefst nog langer) in de marinade. Hoe langer hoe smakelijker ze worden.
Het lekkerste is om de radijsjes in de ochtenduren al in de marinade te zetten.
Experimenteer met kruiden.
Op de foto is één bosje radijs gebruikt.
Voeg wat "pit" toe door een snufje chilipoeder of cayennepeper toe te voegen.
Het lekkerste is om de radijsjes in de ochtenduren al in de marinade te zetten.
Experimenteer met kruiden.
Op de foto is één bosje radijs gebruikt.
Voeg wat "pit" toe door een snufje chilipoeder of cayennepeper toe te voegen.
Energie | 82 kcal |
---|---|
Vetten | 7.2 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 1 g |
Koolhydraten | 4.4 g |
waarvan suikers | 3 g |
Vezels | 0.7 g |
Eiwitten | 0.5 g |
Zout | 0.1 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept