Radijsjes in heerlijke knoflook- kruidenmarinade

(Nog geen beoordelingen)

Een lekker en gezond borrel of tapashapje, dat ook als garnituur bij een zomerse bbq lekker smaakt en bovendien uitstekend past op een buffet. Je maakt de radijsjes schoon en legt ze ruim een uur (liefst nog langer) in de marinade. Hoe langer hoe smakelijker ze worden.

  • Voorbereiding
    10 min
  • Bereiding
    5 min
  • Totaal
    15 min

Ingrediënten

Aantal porties:
4

Bereiding

  1. Stap 1 Klop alle ingrediënten voor de knoflook- kruidenmarinade door elkaar.
  2. Stap 2 Leg er de radijsjes in.
  3. Stap 3 Roer goed door. Dek ze tot serveren af en roer ze regelmatig even door, zodat de marinade de radijsjes goed kan bedekken.
  4. Stap 4 Steek er vlak voor het serveren cocktailprikkers in en geniet .

Tip

Het lekkerste is om de radijsjes in de ochtenduren al in de marinade te zetten.

Experimenteer met kruiden.

Op de foto is één bosje radijs gebruikt.

Voeg wat "pit" toe door een snufje chilipoeder of cayennepeper toe te voegen.

Deel jouw kookkunsten

Heb je plezier gehad tijdens het koken?
Deel een foto van je eindresultaat en laat zien wat je in huis hebt!

Stuur jouw foto in
  • 120 keer bekeken
  • 1 keer bewaard
  • 12 november 2024

Tip

Het lekkerste is om de radijsjes in de ochtenduren al in de marinade te zetten.

Experimenteer met kruiden.

Op de foto is één bosje radijs gebruikt.

Voeg wat "pit" toe door een snufje chilipoeder of cayennepeper toe te voegen.

Voedingswaarden

Per portie
Energie 82 kcal
Vetten 7.2 g
waarvan verzadigde vetzuren 1 g
Koolhydraten 4.4 g
waarvan suikers 3 g
Vezels 0.7 g
Eiwitten 0.5 g
Zout 0.1 g

Jouw mening telt!

Laat een smakelijke reactie achter op dit recept

Al een account? Log hier in.
Reageren zonder account