Kruidenmixen, die je ook in de winkel tegenkomt, maar veelal te zout. Zelf gemaakt en helemaal puur en veelal met veel minder zout en dat is bij een goede kruidenmix met een bom aan smaak ook helemaal niet nodig. Leuk om zelf te maken en altijd een potje met deze mix voor gehakt voor handen te hebben om rundergehakt op smaak te maken.
Label het potje, zodat je weet wat erin zit.
Het staat vrij om meer of minder van een kruiderij toe te voegen.
Ideaal voor het kruiden van rundergehakt.
Ik heb als eenheid een theelepel gebruikt en minder zout en nootmuskaat.
Het is moeilijk te schatten hoeveel porties de mix bevat. Dat hangt uiteraard samen met de maatlepel die je hanteert.
Label het potje, zodat je weet wat erin zit.
Het staat vrij om meer of minder van een kruiderij toe te voegen.
Ideaal voor het kruiden van rundergehakt.
Ik heb als eenheid een theelepel gebruikt en minder zout en nootmuskaat.
Het is moeilijk te schatten hoeveel porties de mix bevat. Dat hangt uiteraard samen met de maatlepel die je hanteert.
Energie | 8 kcal |
---|---|
Vetten | 0.3 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 0.1 g |
Koolhydraten | 1.4 g |
waarvan suikers | 0.1 g |
Vezels | 0.5 g |
Eiwitten | 0.2 g |
Zout | 0.5 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept