Deze aardappelen zijn een verrukkelijke bijgerecht die je zal verrassen met hun gekarameliseerde buitenkant en zijdezachte, romige binnenkant. Het is een eenvoudig te maken recept met veelgebruikte ingrediënten.
Snijd de aardappelen van vergelijkbare grootte zodat ze gelijkmatig bakken.
Zorg ervoor dat beide zijden van de aardappelschijven goed bedekt zijn met het boter-kruidenmengsel.
Snijd de aardappelen van vergelijkbare grootte zodat ze gelijkmatig bakken.
Zorg ervoor dat beide zijden van de aardappelschijven goed bedekt zijn met het boter-kruidenmengsel.
Energie | 325 kcal |
---|---|
Vetten | 14 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 8.5 g |
Koolhydraten | 46.5 g |
waarvan suikers | 2.2 g |
Vezels | 4.4 g |
Eiwitten | 5.6 g |
Zout | 1.2 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept