Door toevoeging van enkele reepjes zongedroogde tomaat en magere gerookte kipfilet wordt deze stamppot tot een smaakvol en bijzonder geheel. In de puree komt weinig vet en wordt smeuïg gestampt en kruidig door toevoeging van kookwater van de broccoli en een klein beetje olie van de zongedroogde tomaatjes en Italiaanse Kruidenmix.
*** Schil voldoende kruimige aardappelen, zodat je 400 gram over hebt voor de puree.
*** Schil voldoende kruimige aardappelen, zodat je 400 gram over hebt voor de puree.
Energie | 349 kcal |
---|---|
Vetten | 12.4 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 2.7 g |
Koolhydraten | 41.9 g |
waarvan suikers | 3.9 g |
Vezels | 7.4 g |
Eiwitten | 22.5 g |
Zout | 0.3 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept