Toen ik in een supermarkt het vlees van een Ibérico-varken zag was ik benieuwd naar de smaak. Het Ibérico-varken is een raszuiver scharrelvarken dat leeft in Spanje. Ze hebben meer leefruimte, een langer leven en beter voedsel dan een gewoon varken. Het vlees wordt kort gebakken en heeft veel meer smaak. (plm. 3 uur marineren)
Het vlees mag nog rosé zijn.
Wij vonden het vlees verrukkelijk. Lekker zacht en kruidig.
Je kunt het vlees prima grillen of op de barbecue leggen.
Het vlees mag nog rosé zijn.
Wij vonden het vlees verrukkelijk. Lekker zacht en kruidig.
Je kunt het vlees prima grillen of op de barbecue leggen.
Energie | 500 kcal |
---|---|
Vetten | 43.3 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 3 g |
Koolhydraten | 8.9 g |
waarvan suikers | 2.2 g |
Vezels | 1.4 g |
Eiwitten | 19.6 g |
Zout | 1.1 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept